Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nyilvántartások

Nyilvántartások

az Önkormányzat közigazgatási területén lévő üzletekről és szálláshelyekről

Bejelentett üzletek

A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet 6.§-a tartalmazza a kereskedelmi tevékenység bejelentésével kapcsolatos eljárás szabályait.
A Korm. rend. 6. § (1) bekezdése szerint „A kereskedő a Kertv. 3. § (1) bekezdése szerinti bejelentésének az 1. melléklet A) pontjában meghatározott adatokat kell tartalmaznia. A bejelentésről a jegyző a 2. melléklet A) pontjában meghatározott adattartalommal nyilvántartást vezet. A jegyző által vezetett nyilvántartás nyilvános, a jegyző a nyilvántartást az önkormányzat honlapján közzéteszi.”

A kereskedelmi tevékenység bejelentésével kapcsolatos nyilvántartás
ITT MEGTEKINTHETŐ

Működési engedéllyel rendelkező üzletek

A kizárólag üzletben forgalmazható termékek körét, valamint az ilyen termékeket forgalmazó üzletek működési engedélyezésére vonatkozó szabályokat a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet tartalmazza. A  működési engedéllyel rendelkező üzletekről  a jegyző a 2. melléklet B) pontjában meghatározott adattartalommal nyilvántartást vezet. A jegyző által vezetett nyilvántartás nyilvános, a jegyző a nyilvántartást az önkormányzat honlapján közzéteszi.

A működési engedéllyel rendelkező üzletek nyilvántartása
ITT MEGTEKINTHETŐ

Szálláshelyek nyilvántartása

A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm. rendelet tartalmazza a szálláshely-üzemeltetés feltételeit. Korm. rend. szerint a jegyző a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezőkről a rendelet 12. §-a alapján nyilvántartást vezet, és közzéteszi az interneten.

A szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkező szálláshelyek nyilvántartása
JELENLEG NINCS MEGJELENÍTENDŐ INFORMÁCIÓ

 

oldal-feltoltes-alatt.png

   

 

 
 

 

Profilkép




Látogató számláló


Statisztika

Most: 1
Összes: 28433
30 nap: 926
24 óra: 45