Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Harmadfokú hőségriasztást adott ki Magyarországra június 27-e, hétfő éjfél és június 30-a, csütörtök éjfél között az országos tisztifőorvos. Harmadfokú hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri, vagy akár meghaladja a 27 Celsius-fokot. 
KEDVES ÉRDEKLŐDŐ! ÖN MOST KASTÉLYOSDOMBÓ HONLAPJÁNAK EGYIK ALOLDALÁRA, A MAGYAR ÖKUMENIKUS SEGÉLYSZERVEZET - MÖSZ - HELYI HÍREINEK, TUDÓSÍTÁSAINAK OLDALÁRA LÉPETT. ÜDVÖZÖLJÜK! ITT, ÉS AZ INNEN NYÍLÓ TOVÁBBI OLDALAKON TUDHAT MEG MINDENT A MÖSZ HELYI ESEMÉNYEIRŐL, ITT OLVASHAT AZ ÁLTALUK GENERÁLT VÁLTOZÁSOKRÓL, FEJLESZTÉSEKRŐL ÉS EREDMÉNYEKRŐL. JAVASOLJUK; TÉRJEN VISSZA GYAKRABBAN, HOGY NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKHOZ JUSSON! 

a_init-rw.jpg Magyar Ökumenikus Segélyszervezet keltette életre Kastélyosdombón Szociális és Fejlesztő Központ - Családok Átmeneti Otthona (CsÁO​) néven azt az intézményt, amely már az első esztendőben eredményként könyvelhette el, hogy 2014 őszén egy 5 és egy 8 gyerekes család is önálló ingatlanba, igazi, saját otthonba költözhetett ki Kastélyosdombón

 

A 2013. évi előkészületeket, az átalakítást, az átadást és az otthon életét bemutató, megörökítő videó... (letölthető mp4 formátumban)

Alább - igyekezve a kronológiai sorrendet betartani - egy (egyre bővülő) gomb-sor található, melyek segítségével könnyen eljuthat az Önt érdeklő és rólunk, a munkánkról, az eredményeinkről, az általunk támogatott eseményekről szóló bejegyzésekhez. Hogy melyik dátumos gomb mit takar, azt meglátja, ha az egér mutatót a kérdéses gomb fölé viszi. A bejegyzésekből való visszalépést szintén - egy ott elhelyezett - gomb fogja segíteni! Kellemes szemlélődést kívánunk!

         

          

 

   

 

 
 

 

Profilkép
Látogató számláló


Statisztika

Most: 1
Összes: 28432
30 nap: 925
24 óra: 45